MONİTOR MİNOR ORTAM DİNLEME

Monitor Minor telefon takip programı rakiplerinden ayıran bir özelliği ise root olmadan hedef telefonu ortam dinleme yapma özelliğidir. Flexi Spy, Mspy gibi bir çok yazılımda bulunmayan canlı panelden ortam dinleme özelliği bulunmaz. Monitor minor ile root olmadan hedef telefonun çevtresini dinleyebilirsiniz.


Monitor Minor Ortam Dinleme Nasıl Yapılır ?

Yukarıda resimde görüldüğü gibi Monitor Minor takip panelinize giriş yaptığınızda soldaki menüden, canlı panel sayfasına giriş yaptığınızda canlı ses göreceksiniz, canlı ses tıklayınız internet hızına göre en fazla 10 saniye sizi beklettikten hemen sonra bir play işareti çıkacaktır ve saniye yürütülmeye başladığını göreceksiniz, play işaretine basın ve sınırsız şekilde cep telefonu ortam dinleme özelliğini kullanmaya başlayın.
Dikkat etmeniz gereken; Monitor Minor internet bağlantısı kurarak tüm bilgileri size göndermektedir, internet bağlantısı olmayan bir telefonda monitor minor fonksiyonlarını kullanamazsınız, cihazda internet olup olmadığını veya telefonun açık / kapalı olduğunu anlayabilirsiniz, bunun için canlı panele giriş yaptığınızda hedef telefonun modelinin yazdığı yerde durum ışığı yeşil yanıyorsa cihaz internete bağlı demektir ortam dinleme özelliği kullanabilirsiniz, durum ışığı kırmızı ise internet yok demektir. Ortam dinleme veya diğer özellikler için cihaz ile bağlantı kurulamıyor hatası aldığınızda cihazın internet bağlantısını bu şekilde görebilirsiniz, cihaz internete bağlandığında Monitor Minor tüm fonksiyonlarını tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz.
Ayrıca dikkat edilmesi gereken husu, canlı panel ortam dinleme özellğini cep telefonundan yapmaya çalışıyorsanız, cep telefonunuza Google Play ‘dan Mozzilla Firefox internet tarayıcısı indirmeyi unutmayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder