MONİTOR MİNOR ANDROİD ÇOCUK TAKİP YAZILIMI

monitor minor çocuk güvenliği ve takibi yazılımı


Monitor Minor ile Çocuklarınızı Güvenle Takip Edebilirsiniz

Günümüzde çocuklar için en önemli iletişim araçları cep telefonlarıdır, çocuklar cep telefonları ve tabletlerde sadece oyun oynamıyor, sosyal medya Facebook, whatsapp, viber gibi uygulamalar ile tanıdığı veya tanımadığı kişilerle tehlikeden habersiz bir şekilde tanışıp konuşabiliyor.
Teknolojinin faydaları olduğu kadar çocuklar için büyük tehlike oluşturmaktadır, onları kötü niyetli insanlardan korumak her ailenin görevidir. günümüzde her aile çocuğuna ne kadar ilgi gösteriyor veya takip ediyor olsa da; yeterli olmayabiliyor, bazen bu durum online takip gerektirebiliyor.

Peki çocukları online nasıl takip edebiliriz.

Monitor Minor ile onları takip edin, ebeveynler için geliştirilmiş olan monitor minor android cep telefonu ve tablet takip programı ile onların haberleri olmadan tüm aktivitelerini izleyin ve dinleyin. Monitor Minor casus telefon yazılımı yüklemesi ve kullanması basit Dünya ‘nın en gelişmiş cep telefonu dinleme ve takip programıdır. Monitor Minor Türkiye sitesinden takip etmek istediğiniz çocuğunuzun cep telefonuna 2 dakika gibi kısa bir sürede resimli anlatım ile yükleyiniz.

Monitor Minor Özellikleri Nelerdir

Monitor Minor Telefon Dinleme:

Çocukların telefon görüşmelerini dinleyerek kimlerle irtibatta olduğunu veya kötü bir alışkanlık veya arkadaşı olup olmadığını takip edebilirsiniz, onlara zarar verecek tüm görüşmeleri kontrol altına almanızı sağlar.

Monitor Minor Ortam Dinleme

Monitor Minor canlı panel ile istediğiniz zaman ses yakalama tuşuna basarak gün içerisinde sınırsız olarak cep telefonu çevresinde konuşulanları görebilirsiniz.

Monitor Minor Gizli Video Çekimi

Çocuklarınız arkadaşlarıyla lunaparka gideceğini söyledi ve izin verdiniz, fakat bir arkadaşının evine doğum günü partisine gittiğini düşünün ! anında canlı panelden cep telefonu kamerasını açarak etrafta neler oluyor hepsini gözünüz ile görebilirsiniz.

Monitor Minor Whatsapp Takip

Monitor Minor Whatsapp takibi bir çok rakibinden daha öndedir, bir çok rakip telefon takip programı android telefonlarda root yapılmadan whatsapp mesajları takip edilemezken Monitor Minor ile gelen whatsapp mesajlarını alabilmektesiniz.

Monitor Minor Sms Takip

Monitor Minor ile çocuklarınızın gün içerinde yaptığı, tüm kısa mesajlarını sms mesajlarını cep telefonundan silinse dahi monitor minor panelinden takip edebilirsiniz.
Monitor Minor Özellikleri sayfamızdan tüm detayları görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder