MONİTOR MİNOR GENEL AYARLARI

Monitor Minor Arama Kaydı, Ses Kaydı ve Genel Ayarlar Nasıl Yapılır ?

Aşağıda resinde gösterildiği gibi takip panelinin sağ üst köşesinde, Türkçe dili ve farklı dillerde seçim yapılabilmektedir, ve hemen yanında monitor minor için ayarlar bölümü bulunmaktadır buraya 
tıklayınız.
Monitor Minor ayarları bir çok telefonda otomatik olarak belirlenir, ayarlar kısımına girdiğinizde aşağıdaki gibi bir panel karşınıza çıkacaktır.

Monitör Minör yükleme esnasında zaten bu ayarları otomatik olarak yapmaktadır, burada kullanmak istediğiniz takip özellikleri açıp kapatabilir, facebok, whatsapp, viber ve tüm özelliklerin yanındaki kutucuğu kaldırıp kayıt et dediğinizde fonksiyonu devre dışı bırakmış olursunuz, aynı şekilde fonksiyonu tekrar aktif edebilirsiniz.

Monitor Minor Ses Ayarları Nasıl Yapılır



Monitor Minor standart ayarları otomatik olarak yapmış olsa da bazı telefonlar için ek ayarlar gerekebilmektedir, bu ayarlar şart olmadığı sürece değiştirmenizi tavsiye etmiyoruz.

Gerekli durumlar : Monitor Minor bazı modellerde karşı kişinin seslerini kısık duyulmakta ise veya ses hiç gelmiyorsa bu ayarlar gerekli olabilmektedir.

Monitor Minor Arama Kayıtlarını Dinleme Ayarları

Yukarıda resimde gösterildiği gibi,  ses kayıt ayarları yeşil olarak işaretlenmiştir ve en önemli ayarlardan biridir Call Recording Codec yani Arama Kayıt Formatıdır
Monitor Minor yükleme esnasında otomatik yapılan ayarlar genelde 3GP formatında ayarlanmaktadır, bazı marka ve modellerde bu ses kayıtlarında her hangi bir sorun yaşamanız durumunda aşağıdaki resinde göründüğü gibi ses kayır formatını AMR olarak değiştirebilirsiniz.


Yukarıda görüldüğü gibi AMR formatı seçildiğinde ek olarak altında AMR formatının ne şekilde çalışacağı sorulmaktadır, default – Mic – Voice Uplink – Voice Downlink ve Voice Call bunlardan bir tanesini seçmeniz gerekmektedir, örenek defaul seçiniz bir telefon görüşmesinden sonra ses kalitesini kontrol ediniz hala sorun devam ediyorsa sırası ile diğerlerini seçerek kayıt edin ve teker teker deneyiniz en iyi kaliteyi yakaladığınızda ayarları bu şekilde bırakınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder