MONİTOR MİNOR AKTİVASYON KODU SATIN AL LİSANS UZAT

Monitor Minor Aktivasyon kodu satın alma ve lisans süresi uzatma işlemi nasıl yapılır?

Monitor Minor 2 gün ücretsiz denediniz ve memnun kaldığınızı umuyoruz, takip paneliniz 2 gün süre sonunda ” Your account is suspended. To continue using service please subscribe. ” Türkçe ” Hesabiniz askiya alindi. Abone lütfen hizmetini kullanmaya devam etmek. ” yazısı görünecektir.
telefon takip işleminiz kapanacaktır, Monitor Minor yazılım lisans anahtarını monitör minor satın al sayfamızdan size uygun seçimi yaparak satın alabilirsiniz. 1 yıllık Monitor Minor anahtarı satın aldığınızda lisansınızı 1 yıl boyunca ücretsiz ve sınırsız başka bir android cep telefonuna aktarım hakkınız bulunmaktadır. ( Telefon değişikliği için önemlidir. ) Monitor Minor aktivasyon anahtarı

Monitor Minor Lisans Anahtarı Nasıl Girilir

Monitor Minor lisansınızı 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık süre ile satın aldığınızda, kayıtlı e mail adresinizi ödeme detaylarında bildiriniz, ödeme tamamlandığı anda kayıtlı e mail adresinize 18 haneli bir aktivasyon anahtarı gönderilecektir. ÖRNEK : 75927422128767**** lisans kodunuzu panelinizde bulunan Subscription Key  ” aktivasyon Anahtarı ” bölümüne kopyala yapıştır yaptığınızda lisansınız uzatılmış olacaktır, hata ile karşılaştığınız durumunda Monitor Minor takip panelinden çıkış yaptıktan sonra tekrar giriş yapınız, sorununuz çözülecektir.
monitor minor giriş : monitor minor login

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder